diumenge, 8 de març del 2020

Febrer a la Classe de 3 anys!

Estimades Famílies:

El trimestre va avançant i nosaltres de cada dia ens feim més grans! Aquest febrer hem tengut el cumple d'en Gael i n'Aina també va voler fer una festa molt avançada! Aquí en teniu les imatges:










A més, hem seguit treballant amb el reconeixement de la lletra capitana del nostre nom, per això la vam haver de cercar entre totes aquestes galetes! I quan ja la teníem... NYAM NYAM, ens la podíem menjar.





















































I mirau quina manera més divertida de practicar el traç dels números!, tenim unes ceres en forma de cotxes!



I l'arribada del febrer ens anuncia que arriba Carnestoltes! aquí teniu alguna foto del dia que podien venir amb la desfressa lliure. Si voleu veure les fotos de la Rua podeu anar al Facebook de l'escola.





Un cop passat Carnestoltes, arriba la Jaia Corema! enguany ens ha preparat unes pistes perquè l'ajudem a trobar les cames que li fan falta. I entre tots hem trobat les 7 cames i cada divendres li cantam la seva cançoneta. Esperam que algun dia vulgui venir a l'escola de veres... per ara ens conformam amb els regalets que ens deixa al cofre. 











I ja començat el mes de març, feim passes per la igualtat. Vam contar el conte de "Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?"de Raquel Díaz Reguera i vam descobrir que amb la mescla del blau i del rosa ens surt el color LILA, el color de la igualtat!












































































 I fins aquí el recull d'algunes activitats que hem fet a l'aula! Recordar-vos que estau més que convidats a passar una estoneta amb nosaltres!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada