dimecres, 31 d’octubre del 2018

3 anys: un octubre ben carregat d'aventures!

Caram! Quin octubre que hem tingut... ben ple d'activitats, tallers i sobretot, de somriures!

Hem començat amb la nostra particular col·lecció de tresors. en aquests cas, les encarregades d'aportar el seu durant el mes d'octubre, han estat n'Auba que ens va dur una matrioska de Rússia; i na Berta, que ens va portar un autobús de dos pisos de Londres!



En Ramon, molt agraït ens ha regalat dos contes: la Llegenda de Matrioska; i les aventures d'en Paddinton.

També hem començat amb els tallers amb famílies!

La primera mamà convidada, va ser na Susana, la mare de na Suyma. Ens va preparar un taller de pintura amb fil molt bonic i enigmàtic! Tots els dibuixos sortien diferents... Vam quedar tots molt satisfets i contents, gràcies Susana!














Hem tingut temps també per altres activitats, com un taller que ens ha preparat la mestra Txus... hem fet música amb diversos instruments i materials, com ampolles de plàstic.
















També hem après, que el mes d'octubre celebrem alguns esdeveniments especials, com la festa de les verges, on vam poder menjar bunyols boníssims i cantar cançonetes; i el la revetlla de Tots Sants, quan gràcies a l'ajuda d'algunes mares voluntàries, vam poder fer un taller de rosaris ensucrats.












Finalment, aquests dies i gràcies als practicants del tercer cicle de primària, hem conegut als nostres "padrins lectors"
Aquesta activitat la desenvoluparem durant els següents dimecres, on els nostres padrins grans, ens visitaran i ens contaran un conte, ens representaran una obra de teatre... en definitiva, ens acostaran al món de la lectura i l'escriptura.  
Deixem unes fotos del primer contacte. 



Com podreu veure, no ens avorrim! 

Vos animo a fer comentaris de les publicacions al bloc, i si vos voleu subscriure, vos assabentareu de les noves publicacions abans que ningú! 

Irene. 





1 comentari: